Connect with us

Fidesz: a baloldal elengedte a fiatalok kezét

Belföld

Fidesz: a baloldal elengedte a fiatalok kezét

Fidesz: a baloldal elengedte a fiatalok kezét

A Fidesz szerint a baloldal elengedte a fiatalok kezét, amikor munkára és otthonra lett volna szükségük, és akkor is, amikor úgy döntöttek, hogy családot alapítanak.

A nagyobbik kormánypárt ezt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára által elmondottakra reagálva közölte az MTI-vel. Az államtitkár sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány kiemelt célja a fiatalok támogatása, hogy döntéseikhez megkapják a megfelelő kormányzati támaszt.
A Fidesz felidézte: a baloldali kormányok megszüntettek minden, az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési kedvezményt, felszámolták az állami támogatású lakáshitelezést. Emellett a gyermekes családok voltak a megszorítások, az adóemelések első számú célpontjai.
Ezzel szemben a Fidesz szerint ma egy fiatal jóval nagyobb eséllyel talál munkát, mint 2010 előtt, szeretne továbbtanulni, vagy szakmát szeretne, vagy vidéken akar gazdálkodni, minden döntésében ott áll mellette és segíti a kormány. Otthont olcsóbban és biztonságosabban teremthet, és a családalapításban is több módon támogatják őket – olvasható a kormánypárt közleményében.

mti

Kattints és kommentelj!

válasz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még több itt: Belföld

Ezeket olvasta már?

To Top