Connect with us

Fidesz: a Jobbik foglalkozzon a saját pénzügyi átláthatóságával!

Belföld

Fidesz: a Jobbik foglalkozzon a saját pénzügyi átláthatóságával!

Fidesz: a Jobbik foglalkozzon a saját pénzügyi átláthatóságával!

A Fidesz szerint a Jobbiknak a saját pénzügyi átláthatóságával kellene foglalkoznia, “így legalább kiderülhetne, hogy a pénzért és a hatalomért valójában mire is képes”.

A nagyobbik kormánypárt kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a Jobbik határozati javaslatot nyújt be a parlamentnek annak érdekében, hogy csak az a közpénzt tartalmazó szerződés legyen érvényes, amit nyilvánosságra hoztak.
A Fidesz szerint a Jobbik közpénzekből finanszíroz szélsőséges, antiszemita, náci félkatonai szervezeteket. “Vona Gábor zsoldos kosztért eladta a Jobbik lelkét” – fogalmaztak, megjegyezve: még mindig nem tudni, “milyen pénzeket szállított” a pártnak Kovács Béla, aki ellen mellesleg nemcsak kémkedés, hanem jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt is nyomoznak.
“A Jobbik elnökségi tagjai – köztük Vona Gábor – közpénzen a saját családtagjaikat is kitömték tanácsadói és egyéb szerződésekkel, valamint a Jobbik polgármesterei is sorra buknak le például álláshalmozás és közpénzekkel való visszaélés miatt” – áll a Fidesz közleményében.

MTI

Kattints és kommentelj!

válasz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még több itt: Belföld

Ezeket olvasta már?

To Top